tiistai 11. elokuuta 2015

Muutettu on

Nyt on ollut hieman hiljaista blogin osalta, koska olen todellakin ollut tavanomaista kiireisempi. Kuun vaihteessa hoidin Minnan kanssa veljeni muuton ja siihen perään oman muuton. Näiden keskellä piti vielä käydä Helsingissä serkkuni häissä. Veljen muutto oli aika helppo homma, koska tavaraa oli todella vähän eikä muuttomatkaa ollut kuin 1-2 kilometriä. Oma muuttomme olikin aivan toista luokkaa, koska meillä on tavaraa aivan liikaa. Onhan se mukavaa, että leffoja, pelejä, kirjoja ja käsityötarvikkeita on pilvin pimein, mutta muuttohommissa se tavaramäärä on tuskaa. Olemme viimeksi muuttaneet tasan neljä vuotta sitten, jolloin hoidimme muuton pääasiassa keskenämme, minkä takia homma kesti turhankin kauan. Tällä kertaa pyysimme apua ja homma luisti paljon mukavemmin, vaikka kyllähän pelkkään tavaran siirtelyyn upposikin useita päiviä.

Homma on nyt aikalailla loppusuoralla, joten pääsen taas jatkamaan normaalia arkea. Kyllähän tämä muuttaminen hieman hajotti jossain kohtaa, koska järjestely ei meinannut loppua, vaikka melkein kaiken mahdollisen ajan käytinkin siihen. Stressinsietokykyni on kärsinyt ajan myötä, varmaankin psyykkeen epävakauden takia, eikä tällainen ylimääräinen kiirehtiminen ja jatkuvasti pakon edessä tekeminen ole hyvä homma. Jos toleranssini pettää, alan panikoida ja lopulta pinnani palaa ja alan raivota. Ei ole mikään paras juttu siinä vaiheessa, kun pitäisi muuttolaatikoiden keskellä saada uutta asuntoa kuntoon. Noh, selvisimme kuitenkin ja saimme arvokasta apua tutuilta.

Kuten jo yli kuukausi sitten suunnittelin, pidin pienen tauon salilta, koska en ole tänä vuonna pitänyt totaalilepoa ollenkaan. Tauko oli hyvä ajoittaa muuton keskelle, koska tiesin, etten kuitenkaan ehtisi salille järkevästi missään välissä. Totaalilepoa tuli kokonaisuudessaan yhden treenikierron verran eli yhteensä skippasin kolme harjoituskertaa. Tauko tuntui melko tuskaiselta, koska olen niin tottunut käymään salilla neljä kertaa viikossa, enkä osaa olla ilmankaan. Kehonrakennuselämä on todella koukuttavaa kun hommasta saa kunnon otteen, etenkin kun rakastaa lajia yli kaiken.

Oletin, että tauon aikana nesteitä ja glykogeenejä valuisi kropasta pois jonkin verran, mutta hyvinpä nuo näytti pysyvän. Toki huonekalujen ja laatikoiden kanniskelu hieman aktivoi lihaksia ja kiihdyttää glykogeenisynteesiä, mutta odotin silti pientä tyhjentymistä ja kuivumista. Kun lähdin takaisin salille, ei DOMS:a tullut hirveästi, vaikka en ottanutkaan normaalia kevyemmin. Kyse oli kuitenkin alle viikon tauosta, jonka aikana joutui väkisinkin pitämään yllä jonkinasteista rasitusta. Jos olisin makoillut sohvalla viikon ja lähtenyt treenaamaan täyttä päätä, olisivat lihakset varmasti kipuilleet seuraavina päivinä reilumminkin.

Muuton jälkeen roskaruoka maistui.

Edellisen asunnon makuuhuone ennen muuttoa. Pakattuja tavaroita oli pakko tunkea makuuhuone täyteen, koska olohuoneessa ei ollut tilaa. Nukuimme viikon verran olohuoneen lattialla.


Rinta ja selkä (lauantai):
1. Maastaveto 3 x 6 x 135 kg
2. Penkki kp 3 x 5-7 x 32 kg:t
3. Kulmasoutu 3 x 9-12 x 40 kg
4. Alavinopenkki kp 3 x 8-12 x 22 kg:t
5. Latsilaite 3 x 11-12 x 62.5 kg
6. Ristikkäistalja 3 x 14-15 x 7.5 kg:t
7. Pullover taljassa 3 x 13-15 x 15 kg
8. Vatsat roikkuen (nopea) 3 x 15-19 x bw

Kesto 74 min.

Jalat (tiistai):
1. Takareidet pallolla 3 x 4-7
2. Etukyykky 3 x 5-6 x 62.5 kg
3. Polvenkoukistus 3 x 12 x 100 lbs
4. Hack kyykky 3 x 12 x 20 kg
5. Polvenkoukistus 2 x 12-16 x 40 kg + 2 x 13-15 x 15 kg (vasen jalka)
6. Polvenojennus 3 x 11-15 x 50 kg
7. Vatsat laitteessa 3 x 9-12 x 27.5 kg

Kesto 60 min. Aamupaino 76.6 kg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti