tiistai 14. lokakuuta 2014

Poltetta pohkeille

Edellisen viikon aikana kroppa reagoi odotettua vahvemmin ja paino laski viikon aikana noin kilon. Toki kysymys oli osittain sitä edellisen viikonlopun isommasta ruokamäärästä ja sen kautta painon heittelystä, mutta eilen aamupaino oli alhaisempi kuin kertaakaan dieetin aikana. Tarkoitus ei ole enää pudottaa painoa vaan nostaa kalorit niin korkealle kuin mahdollista, ilman merkittävää painonnousua. Päätin tuon takia nostaa kaloreita jo ennen torstaita ja tällä kertaa suoraan 200 kilokalorilla 100 kilokalorin sijasta. En tiedä riittääkö tuokaan vielä, mutta seuraan painon käyttäytymistä taas muutaman päivän välein ja teen jatkotoimenpiteitä lopputuloksen mukaan. Nyt treenipäivänä energiaa tulee 2500 kcal, mutta toki se tuntuu edelleen todella pieneltä määrältä, etenkin kun ennen miinuskalorijaksoa söin noin 3600 kcal päivässä.

Viikko alkoi jalkajumpalla ja taas hieman ennen salillelähtöä alkoi hieman pelottaa, koska tiesin että täytyi taas ottaa itsestään kaikki irti, jotta pääsisi pidemmälle kuin viime kerralla. Itse tekeminen on mielekästä ja treenin loputtua tulee leppoisa olotila, vaikka viimeiset sarjat tuntuvatkin melko kovilta. Tänään oli erityisen kovat viimeiset rutistukset, koska sain pohkeisiin tavanomaista rajumman poltteen aikaan ja kipu oli melko sietämätöntä. Toivottavasti tällä viikolla jaksan taas käydä 4 kertaa salilla. Se tarkoittaisi myös kahta jalkatreeniä samalle viikolle, jiihaa.


Jalat:

1. Suorin jaloin maastaveto 3 x 7-8 x 110 kg
2. Leveä etukyykky 3 x 8-9 x 55 kg
3. Kapea prässi 3 x 10-12 x 250 kg
4. Polvenkoukistus laitteessa 3 x 10-12 x 45 kg
5. Pohkeet vaakaprässissä 4 x 8-12 x 110 kg

Kesto 52 min. Aamupaino 74.1 kg.

Käytiin Turussa avovaimoni kanssa. Tietenkin poikettiin vegekaupassa ja sieltä löytyy kyllä kaikkea kivaa. Ja ovat vieläpä edullisia erikoistuotteiksi. Etenkin tuo Cleo's on aivan mahtava herkku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti