keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Jalkatreeniä yömyöhään

Nukuin poikkeuksellisesti pitkälle iltapäivän puolelle, joten salille lähtökin venähti. Paikalliselle salille pääsee klo 21.30 asti magneettikortilla sisään, joten ryntäsin paikalle hieman ennen tuota aikaa. Olin koko ajan siinä mielikuvassa, että olisi pitänyt treenata yläkropan työntävät, mutta jossain vaiheessa päivää hokasin, että onkin jalkatreeni. Ainakin tällä hetkellä jalkatreeniin täytyy valmistautua psyykkisesti koko päivän, jotta treenistä saa kaiken haluamansa irti ja jotta motivaatio pysyy kohdillaan. Tuon takia meinasin jättää koko treenin tältä päivältä ja vielä kun jouduin lähtemään salille ilman avovaimoani. Tosissaan treenaava treenikaveri auttaa keskittymään koko ajan ja kun siihen tottuu, ilman on hieman vaikeampi treenata tosissaan. Päätin kuitenkin mennä normaalisti eteenpäin ohjelmassa ja ottaa jaloista mehut irti niin hyvin kuin mahdollista. Jalkatreeni olisi kuitenkin ollut edessä seuraavana päivänä, joten hyvä näin.

Suorin jaloin maastaveto tuntuu hieman paremmin takareisissä kuin levytangolla tehty versio, mutta salillamme ei ole isompia käsipainoja kuin 45 kg:t. Tavoitetoistomäärä on mennyt pikkuhiljaa yli, joten pian on pakko siirtyä levytangolla tehtävään versioon. Saatan kylläkin siirtyä muutaman viikon sisään uuteen ohjelmaan, mutten ole vielä päättänyt asiaa. Videolla näkyy, etten käytä enää salin omia vöitä, vaan olen vihdoin hankkinut vyön, jossa ei ole nahkaa tai muuta eläinperäistä. Olen pikkuhiljaa siirtymässä myös treenivarustuksen suhteen vegaanisuuteen ja aion jossain vaiheessa tehdä oman tekstin vegaanin salikamppeista, kunhan saan loput haalimani varusteet kasaan.

En tiedä vielä kuinka paino on reagoinut viikonlopun syömisten takia, mutta tänään se näytti heräämisen jälkeen taas tavanomaisemmalta. Nukuin kuitenkin melko pitkään, joten lukema ei ole kovin realistinen. Yleensä punnitsen itseni kaksi kertaa viikossa, mutta tällä hetkellä saatan käydä useamminkin. 

Jalat:

1. Suorin jaloin maastaveto kp 3 x 10-11 x 45 kg:t
2. Leveä etukyykky 3 x 7-8 x 55 kg
3. Kapea prässi 3 x 8-12 x 250 kg
4. Polvenkoukistus laitteessa 3 x 13-16 x 40 kg
5. Pohkeet istuen smithissä 2 x 12-15 x 100 kg
6. Pohkeet vaakaprässissä 2 x 10-12 x 110 kg

Kesto 50 min. Aamupaino 74.6 kg.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti