maanantai 20. lokakuuta 2014

Paksua pizzaa ja työntävää treeniä

Söin eilen hieman tämän hetkistä suunnitelmaa enemmän ruokaa, mutta en sentään tuplamäärää tavoitekaloreihin nähden vaan muutaman satasen enemmän eli noin 2600 kcal. Ei paha, mutta koska olen tällä hetkellä todella tarkka reverse dieetin kanssa, niin en toisaalta haluisi tehdä tuollaisia heittoja. No, se ei silti hommaa kaada, ei todellakaan, mutta pääni sanoo että pitäisi mennä suunnitelman mukaan 100%. Kunto on täydempi kuin muutama viikko sitten enkä todellakaan ole saanut rasvaa takaisin vaan näytä ehkä jopa aiempaa kireämmältä. Salin pukkarissa on sopivanlainen valaistus ja peilejä joka paikassa, niin pystyn tarkkailemaan kuntoani myös silmämääräisesti silloin tällöin. Reverse dieetti on siis tähän asti sujunut todella hyvin eikä aamupaino ole noussut oikeastaan yhtään.

Teimme eilen pizzaa avovaimoni kanssa ja testissä oli taas erilainen vegejuusto. Pizzassa oli juuston lisäksi tomaattipyrettä, ketsuppia, kahta eri space bar:a, kantarelleja, sipulia ja paprikaa. Mielestäni pizzassa yksi oleellisimpia asioita on juuston laatu (vaikkei pizzaan lähtökohtaisesti kuulukaan juusto) ja vegejuustoissa on laatueroja aika paljon. Tämänkertainen Wilmersburgerin pizzajuustoraaste oli maultaan todella hyvä, mutta se voisi sulaa paremminkin, vaikka se onkin sivuseikka. Tällä kertaa emme laittaneet täytteeksi tofua, joka olisi tuonut mukaan kunnon annoksen proteiinia.

Nam. Koko pizzassa oli energiaa reilu 2000 kcal ja se oli tavallisen uunipellin kokoinen. Energiaa tuli melko paljon, koska pohja oli paksu.
Kuluva viikko alkoi yläkropan työntävillä ja loppuviikosta on luvassa toinen samanlainen. Tällä kertaa sain sarjapainot kohdilleen ja jatkossa pääsee jo seuraamaan kehitystä. Salille oli helppo lähteä ja energiaa riitti, mutta hieman keskittymistä häiritsi salilla soiva musiikki. En voi sille mitään, mutta en jaksaisi kuunnella koko treeniaikaa radiokanavaa, jossa soitetaan jatkuvasti jumputusta ja räppiä. Muut saa pitää mistä musiikista haluavat, mutta joskus, kuten tänään, tuollainen liiallinen jumputus rasitti minua liikaa. Alla oleva video kertoo mielipiteeni:


Yläkropan työntävät:

1. Penkki kp 3 x 5-8 x 32-36 kg:t
2. Pystysoutu kp vuorotellen 3 x 6-8 x 18 kg:t
3. Vinopenkki smithissä 3 x 6-12 x 60 kg
4. Vipunostot sivulle seisten 3 x 10-12 x 8 kg:t
5. Kapea penkki 3 x 10-12 x 40 kg
6. Ristikkäistalja 3 x 14-15 x 7.5 kg
7. Vatsat roikkuen 2 x max

Kesto 50 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti