tiistai 31. maaliskuuta 2015

Perusmeininkiä

Tällä viikolla on energiaa riittänyt. Viime viikolla tuli elvyttyä ylirasituksista ja taas jaksaa vääntää täysiä. DOMS:a on myös tullut, mutta se on oletettavissakin kevyen kierron jälkeen. Aloin kirjoittaa blogitekstiä, mutta en oikein tiedä mitä on mielessä. Oikeastaan ensimmäinen kerta kun on näin tyhjä tilanne, eikä oikein osaa kertoa mitään. Koitan kuitenkin jotain kertoa, kun tähän ryhdyin.

Olin viikonloppuna Kokemäellä kyläilemässä ja sieltä käsin kävimme Porissa kirpputoreilla. En yleensä löydä kirppareilta mitään ihmeellistä, enkä todellakaan osta herätteenä mitään. Leffoja tuli taas mukaan jokunen, mutta mitään mainitsemisen arvoista ei muuten löytynyt. Muu aika menikin lauta- ja videopelien ääressä. Tällainen kelpaa minulle oikein hyvin. Pääsin siis vihdoin pelaamaan ensimmäistä omistamaani Wii-u -peliä Super Mario 3D Worldia. Pelissä pääsee pelaamaan kissakyvyllä ja myös Bowser muuttuu viimeisessä kentässä kissaksi. Uuh. Erittäin miellyttävä peli, etenkin moninpelinä.

Paikallisella salilla on remontti varmaankin loppusuoralla. Ainakin siltä on näyttänyt nyt alkuviikosta. Tilaa on nyt noin tuplat vanhaan verrattuna ja laitteita sun muita systeemejä on entistä enemmän. Joitakin hyviä härpäkkeitä laitettiin ikävä kyllä pois, mutta tilalle tuli muutama hyvänoloinen laite. Pääasia on kuitenkin se, että nyt on kaksi kyykkytelinettä ja enemmän käsipainoja. Vapaat painot kun ovat kaiken treenin perusta, eikä sitä voi kiertää edes bodausmielessä. Miinuksena uudistuksessa on se, että aerobiset laitteet tuotiin salin puolelle, joten osa uudesta tilasta tavallaan hukattiin. Näyttää myös siltä, että treenaajia on entistä enemmän. Hyvähän se on, että kysyntää riittää saleille, mutta mieluummin treenaisin hieman pienemmän ihmisjoukon keskellä. Onneksi isompi tila hukuttaa isommankin porukan aika hyvin ja nyt kun on enemmän valinnanvaraa, voi treenejä hieman muutella tarvittaessa. Ennen oli hieman sitä ongelmaa, ettei joitakin liikkeitä yksinkertaisesti voinut korvata millään, vaan oli pakko odottaa, että pääsi tekemään juuri sitä kyseistä liikettä. Näyttää kokonaisuutena siltä, että uudistus on enemmän positiivinen kuin negatiivinen asia. Hyvä näin.

Muistaakseni huomenna aukeaa aivan uusi sali samaan kylään. En tiedä kovin paljoa siitä, mutta kaipa se jossain kohtaa täytyy käydä testaamassa, vaikka luulen, ettei se ole nykyistä salia parempi. Sijainti on hieman huonompi ja kun en kerran kulje matkojani autolla, niin ekstramatka on aina pieni riesa.

Asiat on nyt kaikinpuolin hyvin eikä nälkäkään vaivaa jatkuvasti. Luulen, että tämä vuosi tulee olemaan parempi kuin edellinen, vaikkei viime vuosikaan ihan mönkään mennyt. Koitan nauttia asioista enemmän ja ennen kaikkea: hankkia lisää lihaksia.

Ostin Facebookin vegaaniselta kirpputorilta vähän käytetyt kengät. Nämä maksoivat postikulujen kanssa vain 40 euroa. Alkuperäinen hinta on ollut 2-3 x, joten ei huono kauppa. Tuntuvat oikein mukavilta näin alkuun.


Jalat (maanantai):
1. Pallokyykky kp 3 x 6-8 x 22-24 kg:t
2. Yhden jalan mave 3 x 13-14 x 24 kg
3. Vaakaprässi laite 3 x 8-12 x 160 kg
4. Polvenojennus 3 x 13-15 x 30 kg
5. Polvenkoukistus 3 x 12-15 x 35 kg
6. Reidenlähennys 3 x 11-15 x 45 kg
7. Voimapyörä 3 x 5-14 x bw

Kesto 64 min. Aamupaino 77.7 kg.

Kädet ja olat (tiistai):
1. Yhden käden jammer 3 x 5-8 x 27.5 kg (+tanko)
2. Takaolkasoutu 3 x 8 x 40 kg
3. Pystysoutu 3 x 9-10 x 30 kg
4. Ranskalainen 3 x 10-12 x 17.5 kg (+kulmatanko)
5. Hauiskääntö taljassa 3 x 11-12 x 10-12.5 kg
6. Vipunostot sivulle taljassa 3 x 13-15 x 2.5 kg
7. Vipunostot taakse seisten 3 x 10-13 x 4 kg:t
8. Pohkeet istuen smithissä 3 x 9-12 x 140 kg
9. Pohkeet seisten 3 x 16-20 x bw

Kesto 75 min.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti