perjantai 6. maaliskuuta 2015

Mitä muuta vegebodari tekee vapaa-ajallaan

Ajattelin kertoa, että teen jonkin verran muutakin kuin vain treenaan ja syön. Vaikka sitähän ei voi kukaan uskoa, koska treenaan ihan sikahulluja määriä, eli viikossa noin viisi tuntia! ;)

Olen ollut jo aika kauan pelinarkomaani, vaikkakin nykyään vähän vähemmän. Olen nuorempana pelannut videopelejä pitkiäkin sessioita putkeen, mutta enää en ihan samalla tavalla ole kiinnostunut aiheesta. Pelaan sekä tietokoneella, että konsoleilla, mutta suosin nykyään enemmän tietokonetta, koska konsolit ovat usein aika höyrykoneita, eivätkä toimi edes kovin hyvin. Nintendon konsolit ovat aina olleet muita laadukkaampia, vaikkei tehoiltaan enää niin kovia olekaan.

Pelaan melkein joka päivä jotain edes vähän aikaa, mutta sessiot eivät veny enää kuin korkeintaan 3-4 tuntiin kerralla. Joskus harvoin saatan pelata pidempäänkin, mutta sitäkään en tee putkeen, vaan pidän tauon välissä. Ehkä eniten pelaan nettipelejä kavereiden kanssa, vaikka tykkäänkin enemmän pelata sohvalla kaverin kanssa yhteistyöpelejä. Melkein kaikki kaverit asuvat muilla paikkakunnilla, joten arkena pelaan lähes vallan netin välityksellä. Avovaimonikin tykkää pelata joitakin pelejä, joten välillä laitamme esim. jonkin Sam and Maxin päälle ja ratkomme pulmia yhdessä. Ennen pidin vallan roolipeleistä ja tasohyppelyistä, mutta nykyään kelpaa melkein kaikki genret, paitsi urheilu.

En omista vielä Wii U:a, mutta saan pelata tätä hyvän ystäväni luona alkuun. Jee.
Luen ja pengon tietoa. En ole koskaan ollut kova lukija, mutta treenin myötä olen kiinnostunut lukemaan ravitsemukseen ja treeniin liittyvää kirjallisuutta. Veganismiin liittyvää kirjallisuutta löytyy kotoa ihan kivasti, mutta en ole niitä pahemmin lukenut, koska etenkin ravintopuoli vetää enemmän puoleensa. Luen lähes päivittäin jotain kirjaa, artikkelia yms. jotta olisin päivä päivältä asiantuntevampi ja sitä kautta kehittyisin paremmin. En ole koskaan ollut valmennuksessa, enkä aiokaan, paitsi jos lähden kilpailemaan. Fysiikan pyrin rakentamaan omin avuin ja vasta mahdolliselle kisadieetille lähdettäessä harkitsen valmentajaa. Jos meinaan pärjätäkin, niin tietoa täytyy impata joka paikasta lisää ja lisää. Olen kuullut, että kannattaisi mieluummin käyttää tiedonkeruuaika treenaamiseen, mutta tuo väite on todella naurettava. Painoharjoitteluun ei mene todellakaan paljoa aikaa, joten aikaa kannattaa ehdottomasti käyttää myös teoriaan.

Katson leffoja, sarjoja ja animea. En osaa sanoa, mikä noista on minulle se mieluisin, mutta kielenä japani kiehtoo paljon enemmän kuin esim. suomi tai englanti. Avovaimoni kanssa katsomme välillä TV -sarjoja, välillä leffoja ja itsekseni kyttään animea. Meillä taitaa olla lähes 700 leffaa hyllyssä. Animea ei ole hyllyssä melkein ollenkaan, koska Suomessa niiden saatavuus on todella heikkoa ja ulkomailla hinnat ovat aivan tolkuttomia. Tällä hetkellä keskeneräisiä animesarjoja ovat esim. One Piece ja Death Note.

Ai niin. Olen jo ainakin pari vuotta ostanut tavaraa ulkomailta ja myynyt sitä huuto.netissä pienellä voitolla. Olen edelleen opiskelija, joten tulot ovat melko pienet. Haluan kuitenkin harrastaa erilaisia asioita ja syödä hyvin sekä maksaa opintolainani pois. En tienaa mitenkään hulluna myyntiharrastuksellani, mutta kyllä siitä aina jotain jää käteen ja homma on kuitenkin aika mielekästä. Netin kautta myyminen on erityisen mukavaa, koska ihmisten kanssa ei tarvitse olla paljoa tekemisissä kasvotusten. En ole erityisen sosiaalinen, joten homma sopii minulle mainiosti. Tässä linkki sivulleni, jos jotakuta kiinnostaa enemmän: https://www.huuto.net/kayttaja/308508

Tuli vielä mieleen, että kuuntelen aika paljon musiikkia. Aina kun hoidan bisneksiäni, luen tai vain olen, kuuntelen jotain. Käytännössä kuuntelen vain metallia sekä joskus harvoin j-pop:a. Tuo on ihan looginen yhdistelmä, eikös vain. En arvosta Suomessa kovinkaan montaa asiaa, mutta sen sanon, että täällä tehdään väkilukuun nähden todella paljon hyvää musiikkia, etenkin sitä metallia. Suurin osa kuuntelemastani metallista on suomalaista, mutta myös jonkin verran eurooppalaista, amerikkalaista ja aasialaista. Ehdottomasti mieleisimmät metalligenret ovat melodinen death ja power (=kikkelihevi). Myös metalcore ja progressive ovat mainioita jos niihin liitetyt muut genret ovat kunnossa. Etenkin melodinen metalli on yleensä niin laadukasta, että kaikki muut musiikkigenret ovat siihen verrattuna aika roskaa. En pahemmin kuuntele sanoja, vaan pidän kymmenen kertaa enemmän soittimista, joten erilaiset metallit sopivat minulle kuin numeron 40 kenkä Hansin jalkaan.

Kädet ja olat (keskiviikko):
1. Yhden käden jammer 3 x 8 x 20-25 kg (+tanko)
2. Takaolkasoutu 3 x 6-8 x 35-37.5 kg
3. Pystysoutu 3 x 8-12 x 30 kg
4. Ranskalainen 3 x 11-12 x 15 kg (+kulmatanko)
5. Hauiskääntö david 3 x 8-12 x 7.5 kg
6. Vipunostot sivulla taljassa 3 x 12-15 x 2.5 kg
7. Vipunostot taakse seisten 3 x 12-14 x 4 kg:t
8. Pohkeet istuen smithissä 3 x 12-18 x 100-105 kg
9. Pohkeet seisten 3 x 20-31 x bw

Kesto 75 min.

Rinta ja selkä (perjantai):
1. Penkkipunnerrus kp 3 x 5-7 x 32-36 kg:t
2. Leuat vastaotteella 3 x 6-8 x bw
3. Vinopenkkilaite 3 x 12 x 20-25 kg
4. Keskiselkälaite 3 x 12-13 x 40-42.5 kg
5. Latsilaite 3 x 12 x 50 kg
6. Peck deck 3 x 15 x 10-20 kg
7. Pullover taljassa 3 x 12-14 x 17.5-20 kg
8. Vatsat roikkuen 3 x 15-23 x bw

Kesto 58 min. Aamupaino 77.0 kg.

1 kommentti:

  1. Pelaisin sun kanssa ylivoimaisesti parasta konsolipeliä, mitä on koskaan tehty, jos haltsaisit sen paremmin, nimittäin Super Mario Bros 3:sta. (Hohoo - oon sentään jossain pelissä sua parempi :D)

    Sinä senkin rontti! Oot iskostanu muhun paljon metallimusiikkia ja vierottanut eroon parista "musiikista" :D

    VastaaPoista