perjantai 29. maaliskuuta 2019

Helsingissä pyörimistä

Meillä on ollut muutama reissu ihan vain Suomen pääkaupunkiin katselemaan paikkoja. Yleensä meillä ei ole mitään ihmeellistä suunnitelmaa vaan varaamme muutaman yön hotellista ja mietimme matkan kuluessa missä käymme. Näin vegaanina puolet ajasta menee ruuan perässä juoksemiseen, koska uusia mahdollisuuksia tulee koko ajan ja Helsingissä on valinnanvaraa jo todella paljon. Myös hotelliaamupaloja on hauska vertailla.

Halusin tällä kertaa käydä myös Mayor's gymillä, koska paikka näyttää todella viihtyisältä ja varustuksen puolesta erinomaiselta. Keskustan alueella tuntuu olevan paljon erilaisia fitness -saleja, mutta en mielellään mene niihin, koska sellaiset ovat monesti täynnä huonoja laitteita. Käyn tietysti joskus näitäkin paikkoja testaamassa jos aikataulu on kiireisempi tai esim. hotellin kautta on mahdollista päästä salille helpommin. Joskus hotelleilla on omiakin saleja ja pitäähän nekin testata jos siihen on mahdollisuus.

Mayor'silla lähdin testaamaan lähinnä Hammer Strengthin systeemejä. Melkein kaikissa mitä olen testannut, on ollut helppo saada kohdelihakset tekemään töitä ilman isompia mietintöjä. Erityisesti nuo selälle tehtävät laitteet ovat aivan törkeän hyviä, koska jopa minä saan latseihin osumaa äärimmäisen helposti. 

Tälläkin kertaa reissussa oli todella hauskaa. Kun on ikänsä asunut pienemmillä paikkakunnilla, Helsingissä riittää paikkoja joissa käydä pyörimässä. Eihän tuo mikään superiso metropoli ole, mutta etenkin treeni- ja ruokamahdollisuuksia on pilvin pimein meikäläisen tarpeisiin.

Fafa'sin perussettiä, jonka kanssa inkivääriolutta

Hotellin aamupala oli suht simppeli, mutta oikein hyvä. Näiden lisäksi keittiöstä löytyi pyöryköitä.

Loving Hutin tarjontaa. Tämäkin paikka on kokonaan vegaaninen.

Fazerin kahvilassa oli muutamaa eri kakkua. Nyt otimme herukkakakkua.

New Bamboo Center ei petä. Friteerattu tofu on aivan jumalallisen hyvää.

Itäkeskuksen Citymarketista löytyi prodepatukoita, joissa on proteiinia 19 g /patukka! Ja olivatpa vielä hyviäkin!

Kakku Gallerian kakut olivat sikahyviä! Hieman teki mieli kokeilla buffettia, mutta makeannälkä ei ollut ihan niin kova :)

Ravintola/baari Stonesissa purilaista, jossa nyhtökauraa välissä. Okein mukava setti!
Bun2Bunin The Cheese, jossa on vegaanista sinihomejuustoa. Hyvää! Nykyään kokonaan vegaaninen ruokapaikka.

Twist Cafe:n mutakakkua. Ihan jees, mutta olisin kaivannut enemmän makeutta ja suklaata.

Pizza Express:ssä nappasin Vegan Power -pizzaa ja olihan se aika herkkua.


Ainakin tällä hetkellä treenit menevät siten, että mietin valmiiksi jonkin jaon ja teen liikkeitä vähän mieleni mukaan, ilman suurempia suunnitelmia etukäteen. Ts. en käytä treenivihkoa ollenkaan vaan koitan hakea treenistä iloa ja tehoa irti fiiliksen mukaan. Ihan hauskaa vaihtelua siihen nähden, että treenivihko on ollut melkein aina käytössä.2 kommenttia: