torstai 7. heinäkuuta 2016

11 weeks out (pikakatsaus)

Yläkroppatreenin jälkeen.

Pari-kolme viikkoa olen ollut rauhallisella reverse dieetillä, koska pääkoppa alkoi voida huonosti nälkäkärvistelyn, alakuloisuuden ja pinnan kireyden takia. Paino on edelleen pienessä laskusuhdanteessa (tänään 64.7 kg aamulla) eikä kunto enää näytä älyttömän pehmeältä. Kaipa tälläkin kunnolla kehtaisi nousta kisalavalle, jos pääkopan takia en jaksa viedä hommaa eteenpäin. Olisihan se mukava mennä oikeasti kunnollisessa rasvaprosentissa kisoihin, mutta täytyy ajatella omaa ja läheisten jaksamista ja terveyttä.

Tilanne on kuitenkin hieman tasaantunut reversen aikana, joten ehkä toivoa on vielä. Fyysisesti pärjää ihan hyvin eli puhtia on treenata ja touhuta, vaikka kyllähän sen huomaa, ettei kaikki toimi kropassa ihan normaalisti. Mm. lämmöntuotto ja hormonitoiminta on aika heikolla tasolla.

Semmoista tällä kertaa. Palataan asiaan <3

3 kommenttia:

  1. Hullun kova kunto! Hitsi toivottavasti jaksat kisoihin asti, harmi ettei olla jenkeissä jossa varmaan olis joka viikolle pikkukisat jossain.. vois todellakin mennä jo lavalle tossa kuosissa. Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) kyllä tää tosiaan ihan hyvä kunto on ja se saattaa vielä muuttua tässä kun olo on ehkä hivenen kohonnukin tämän päivityksen jälkeen. Koitetaan jaksaa, enää ei oliskaan pitkä aika! :)

      Poista
    2. kyl sä jaksat Veli! mä tiedän sen!

      Poista