tiistai 13. tammikuuta 2015

Miehekästä menoa

Tehtiinkö tänään salilla jotain aivan jäätävillä äijäpainoilla? Ei, en harrasta egoilua. Miehekkäällä menolla viittaan siihen, että haalin ympärilleni jonkin verran erittäin miehekkäitä esineitä, erityisesti väriltään pinkkejä. Esimerkiksi tietokoneeni yläpuolella on iso pinkki Hello Kitty -juliste ja omistan muitakin ko. hahmoon liittyviä asioita. Moni varmasti ajattelee tässä kohtaa, että mahdanko olla homo, koska olen tällainen ja muutenkin, olenhan sentään mies ja vegaani. Eihän sellaista yhdistelmää voi millään olla heterona. Olen kuitenkin hetero, vaikka se monen mielestä onkin mahdotonta tilanteessani.

Sain joululahjaksi hyvältä ystävältäni Birdo -pehmolelun, ja pidänkin sitä yhtenä parhaana joululahjana koskaan. Aina kun pelataan Mario Kartia tai Mario Partya, pelaan suurimman osan ajasta Birdolla (jos se on suinkin mahdollista), koska tuo hahmo on yksinkertaisesti niin hiton tyylikäs. Ai niin, Birdo ei ole tyttö, vaikka yleismaailmallisesti siltä näyttääkin. Birdo pitää myös mahtavaa mekkalaa, etenkin Mario Party 8:ssa, kun heiluttaa Wiin kapulaa pelin aikana.

Väreistä pidän ehdottomasti eniten punaisesta, mutta haalin silti pinkkiä. Talvella käytän usein pinkkejä villasukkia ja tuntuu, että salin käytävillä ihmiset katsovat jalkoihini erityisen paljon. Mitähän heidän mielessään mahtaa liikkua? Ovat varmasti kateudesta valkoisia, kun eivät uskalla pitää päällään yhtä tyylikkäitä asusteita. Kyllä minäkin olisin kateellinen, jos jollain olisi pinkki kahvinkeitin. Meinasin kyllä sellaisenkin saada lahjaksi, mutta nykyinen kahvinkeitin toimii ihan hyvin, joten pinkille masiinalle ei ole vielä käyttöä, vaikka toki sellaisen haluaisinkin.

"Wou wou" sanoo Birdo.

Yläkropan työntävät (torstai):
1. Penkkipunnerrus smithissä 3 x 5-6 x 87.5 kg
2. Pystypunnerrus istuen kp 3 x 5-7 x 18 kg:t
3. Alavinopenkki kp 3 x 9-10 x 22 kg:t
4. Vipunostot sivulle taljassa 3 x 12-13 x 2.5 kg
5. Dippi 3 x 6-12 x bw
6. Peck Deck 3 x 11-12 x 20 kg
7. Ranskalainen punnerrus 3 x 8-12 x 15 kg (+kulmatanko)
8. Vatsat roikkuen jalat suorassa 3 x 15-16 x bw

Kesto 58 min.

Yläkropan vetävät (perjantai):
1. Leuat myötäotteella 3 x 4-6 x 13.75 kg
2. Yhden käden soutu 3 x 8-9 x 36 kg
3. Ylätaljaveto lapiokahvalla 3 x 12 x 50 kg
4. Takaolkasoutu 3 x 10-11 x 32.5 kg
5. Kohautus tangolla 3 x 12-14 x 50 kg
6. Pullover taljassa 3 x 12-13 x 20-22.5 kg
7. Hauiskääntö vinopenkissä 3 x 12 x 7 kg:t
8. Keskitetty hauiskääntö 3 x 10-12 x 5 kg:t
9. Vatsat laitteessa 3 x 7-12 x 37.5 kg

Kesto 75 min. Aamupaino 76.7 kg.

Lainasin kirjastosta tällaisen kirjan, koska kaverilla on "hieman" hintaa, joten jätin ostamatta näin alkuun. Erittäin mielenkiintoista luettavaa, vaikkakin osittain aika hankalaa tekstiä, koska outoja termejä tulee eteen jatkuvasti.

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä se on niin herttaista, että mieskin uskaltaa tykätä tuollaisista söpöistä hahmoista ja väreistä. :) :) Uskalla olla oma itsesi. :D

  Onko treenien pituus muuten kasvanut?

  Mitä outoja termejä tossa kirjassa on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww. Niin pitääkin :P

   Treenien pituudet on välillä venähtäny, mut tarkotus on pitää ne around 60 minuuttisina, nykysellä volyymillä. Sen verran paljon tulee sarjoja /viikko /lihasryhmä, että taidan jäädä näihin volyymeihin toistaseks. Jotenkin oon välillä vaan ollu hidas treeneissä huomaamattani. Ehkä se on tehny, että oon saattanu hengästyä normaalia enemmän, kun oon koittanu vääntää koko ajan kovempaa ja se johtanu siihen, että sarjatauot venyy.

   Mulle monet jutut on uutta, koska en ole tarkempaa biologiaa lukenu ennen tätä kirjaa. Heti alussa on kappale "Ruoansulatuselimistön toiminta ja sen säätely". Ei tarvi kattoa ku paria kohtaa niin tulee eteen sanat: seroosa, submukoosa, villus, lymfasuoni, parakriiniset välittäjäaineet, hypersmoottinen suolen sisältö, pohjukaissuoli jejunum.. Mun tietotasolla jotkut kohdat vaan täytyy skipata, ku yhdes lausees voi olla jo monta outoa sanaa. Ja mun tavotteet on tuntee ravitsemus tarkemmin, joten ihmisen biologia ei ole kauheen hyödyllistä kun mennään tarpeeks syvälle. Katton kuitenkin jos kiinnostun joskus tutustumaan puoliturhiin juttuihinkin joskus. Näyttää vähän siltä, että hankin tän kirjan joskus omaks.

   Poista
 2. Oo, mulle noi termit taas on kaikki ihan tuttuja, mutta on ymmärrettävää, että peruskansalaiselle ne eivät ole. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, joo, niin vähän aattelinkin, että noi on sulle varmaan tuttuja. Tähän asti kun on lukenu kirjallisuutta niin moisista asioista ei ole puhuttu mitään. Noi perus kehonrakennuskirjat käsittelee asioita aika pintaraapasuna, enkä sen takia jaksais enää lukee semmosia. Tämmönen syvempi selvitys on paljon mielenkiintosempaa, mut vaatii ainakin multa enemmän aikaa omaksua ja muistaa asiat. Jotkut lääkäriopinnot tai ravitsemuskoulutus vois olla aika hiton mielenkiintosta. Tätä kirjaa ne itse asias käyttääkin avoimes yliopistos materiaalina.

   Poista