torstai 5. toukokuuta 2016

20 weeks out

Nyt on ollut selvästi helpompaa nälän ja muunkin jaksamisen kanssa. Kropalla tuntuu menevän dieetillä aina jokunen viikko, ennen kuin tila "normalisoituu" ja homma alkaa tuntua melko tavalliselta. Vaikka hiilareita on täytynyt jonkin verran karsia, treenit kulkevat silti todella hyvin, eikä suorituskyky laske, vaan ajoittain jopa nousee. Hyvin pienelläkin hiilihydraattien saatavuudella on mahdollista saada enemmän irti kovista treeneistä ja jopa palautua lähes normaaliin tapaan. Yksinkertaistettuna homma vaatii hiilihydraattien järkevän ajoittamisen juuri treenien ympärille tai sen keskelle. Dieetillä jatkuva hiilihydraattien nauttiminen on tuhlausta ja se rokottaa helposti suorituskykyä ja glykogeenisynteesiä.

Karsintoihin on aikaa 20 viikkoa ja kaksi vuorokautta. Tästä on hyvä jatkaa. Alla päivän kunto pienessä pumpissa, mitä nyt vajailla syömisillä on mahdollista saada.

Ja siinä vielä dieettitreeniräpellystä. Vielä mennään aika normaaliin tapaan eteenpäin, mutta hivenen normaalia kevyemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti