maanantai 17. marraskuuta 2014

Progressiota syntyy

Jotenkin taas venähti viikon askareet, joten siirsin perjantain jalkajumpan lauantaille. Olin eilen harvinaisen virkeä, eikä jalkatreeni pelottanut paljoakaan, toisin kuin yleensä. En tiedä, miksi se on yhtäkkiä hermostuttanut, mutta ilmeisesti miinuskalorijakson aikana kertyneet jalkatreenit ovat hieman vieneet intoa. Se ei kuitenkaan haittaa menoa, koska kunhan saan raahattua itseni salille, menee homma omalla painollaan ja treeniin pystyy keskittymään täysillä. Jalat ovat olleet minulle aina sinänsä helppo kohderyhmä, koska saan helposti hyvän lihastuntuman etenkin etureisiin. Takareisillekin on löytynyt vuosien varrella paljon liikkeitä, jotka osuvat juuri sinne minne haluankin. Pohkeetkin ovat helppo kohde, mutta mielestäni pohkeeni ovat todella säälittävän näköiset. En haluaisia heittää pöydälle tekosyitä, mutta pohkeet ovat ehkä kaikista lihasryhmistä eniten genetiikan määräämät. Minulla on melko pitkät sääret ja samalla myös pohkeiden kiinnityskohdat ovat todella etäällä toisistaan. Nuo seikat aiheuttavat sen, että pohkeilla täytyy olla reilusti kokoa, jotta ne olisivat näyttävät ja mallikkaat. Noh, jokaisella on heikkoudet ja vahvuudet, joten asian kanssa täytyy vain elää ja tehdä asialle jotain, eikä jäädä itkemään. Kaikenkaikkiaan alakropalle on kuluvan treenisysteemin aikana tullut selvää progressiota, myös pohkeiden osalta. Täytyy vain toivoa, että kehitystä olisi tullut eniten lihasmassan osilta, eikä esim. hermotuksen.

Ai niin: olen vanha pelinarkomaani, ainakin jonkin verran. Sain tällä viikolla hankittua uuden näytönohjaimen tietokoneeseeni, koska edellinen alkoi olla jo hieman höyrykone. Kyllä vanhallakin vielä pelasi, mutta kaikista uudemmista peleistä ei enää saanut 60 ruutua sekunnissa irti, joka on hieman rasittavaa. Olisin halunnut ostaa näyttiksen käytettynä, kuten mielellään kaiken muunkin, mutta tarjonta oli sen verran kyseenalainen, etten viitsinyt ottaa riskiä. En halua tavaroitani käytettäny hinnan takia, vaan koska uuden tuotteen tukeminen on luonnollisesti epäekologisempaa. Harvemmin kuitenkaan teen mitään isompia hankintoja ja elän muuten todella ekologisesti, niin eipä tuo maailmaa kaada, että yhden näytönohjaimen ostin uutena.

Olen aiemmin pitänyt enemmän pelikonsoleista, enkä niinkään tietokoneella pelaamisesta, mutta ajat ovat muuttuneet. Konsolit ovat pikkuhiljaa menneet siihen pisteeseen, että useat pelit pyörivät todella hitailla, tökkivät ja tilttailevat ajoittain. PC:llä ongelmia tulee lähinnä jos on tehoton masiina tai on säätänyt koneellaan liikaa kaikkea ylimääräistä ja laittanut systeemit tukkoon. Konsoleilla pelaan nykyään lähinnä pelejä, joita ei koskaan tule tietokoneelle.

Uusi tärkeä kaveri. Täytyy sitä joskus tehdä muutakin kuin käydä salilla tai katsoa leffoja.


Jalat:

1. Suorin jaloin maastaveto 3 x 8-9 x 120 kg
2. Etukyykky 3 x 8 x 60 kg
3. Vaakaprässi -laite 3 x 12-13 x 170 kg
4. Polven koukistus 3 x 13 x 45 kg
5. Pohkeet smithissä istuen 2 x 12-13 x 120 kg
6. Pohkeet prässissä 2 x 10-12 x 120 kg

Kesto 57 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti