keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Kulmasoutu tuntuu taas toimivan

Iltapäivän treeni näytti tältä:

1. Leuat myötäotteella 3 x 4-6 x 12.5 kg
2. Kulmasoutu 3 x 6-8 x 70 kg
3. Ylätaljaveto lapiokahvalla 3 x 8-12 x 55 kg
4. Alataljaveto lapiokahvalla 3 x 8-12 x 20 kg
5. Takaolkasoutu taljassa köydellä 3 x 8-12 x 20 kg
6. Pullover taljassa 3 x 12-15 x 17.5 kg
7. Scott hauiskääntö 2 x 8-12 x 12.5 kg (+ tanko)
8. Vatsarutistus lisäpainolla 2 x 6-12 x 12 kg

Kesto 49 min. Aamupaino 74.6 kg.

Nyt kun olen reverse diet -metodilla nostamassa kaloreita ylöspäin, olen samalla lisännyt treeniin liikkeittä sekä treenifrekvenssiä. Miinuskalorijakson lopulla treenasin 3-jakoisella ohjelmalla 3 kertaa viikossa, mutta nyt olen pikkuhiljaa palaamassa neljään treenikertaan /viikko. Voimatasot ovat omaan painoon nähden ihan jees, mutta numeroina ne näyttävät pieniltä, koska pyrin tekemään liikkeet todella kontrolloidusti ja hyvällä lihastuntumalla. Olen aina ollut pieni hifistelijä tekniikoiden suhteen, koska en halua tuhota kroppaani liian isoilla painoilla. Varmasti homma toimii suuremmillakin romuilla, mutta saman vasteen saa myös pienemmillä raudoilla.

En ole tehnyt pitkään aikaan perinteistä kulmasoutua, joten pari edellistä treeniä on täytynyt hakea sopivaa painoa ja kulmaa, jotta saan sen osumaan kunnolla keskiselkään ja etenkin epäkkäiden keskiosaan. Tällä kertaa homma toimi ja kulma oli juuri sopiva ja pienempi rautamääräkin auttoi. Olen tehnyt kulmasoutua joskus reilusti yli 100 kilolla, mutta lihastuntuma oli nykyiseen verrattuna aivan surkeaa.


Heti salin perään palkkari naamaan, jossa oli maustettua soijaproteiinia, kreatiinia ja c-vitamiinijauhetta. Vegetukusta saa näitä proteiinijauheita ja kreatiinia edullisesti. Kotiin palattuani söin perinteisesti couscous + kapea soijasuikale + soijakastike + banaani. Hyvää, halpaa ja toimivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti