lauantai 6. helmikuuta 2016

Joulukuun laadukkaammat kuvat saapuivat

Joskus joulukuun puolessa välissä otettiin kuvia kunnon valo-olosuhteissa ammattilaisen ottein. Sain kuvat valmiina vasta tässä kuussa, mutta eipä näillä oikeasti ollutkaan kiire. Taustan kanssa oli hieman ongelmia, koska ilmeisesti kaksivärisen taustan muokkaaminen on melko hankalaa. Tämän takia kuvat näyttävät hieman hassuilta, mutta ensi kerralla otamme käyttöön asiallisemman taustan. Seuraavan kerran kuvia otetaan mahdollisesti kisojen ympärillä syys-/lokakuussa, jolloin kunnon pitäisi olla näihin verrattuna arviolta 6-8 kiloa kireämpi. Tällä hetkellä paino (viikkokeskiarvona) on noin kilon isompi verrattuna viime vuoden välidieetin alimpaan. Joulukuussa paino oli vain noin puoli kiloa pienempi kuin nyt.

http://www.valokuvaus.fi/
Treenit ovat menneet mukavasti ja tämä "normaalimpi" bodaustreeni maistuu taas hyvältä. Aika kovillehan tämäkin touhu ottaa, mutta äärirajoilla tässä vaiheessa kannattaakin olla, jotta sitä kehitystä voi oikeasti tullakin. Kevennyksiä otetaan aina sen mukaan kun tarve vaatii.

Tällä kertaa sain videolle, pitkästä aikaa, treenimateriaalia. Ei toisaalta ole ihme, että kroppa on kohtalaisen kovilla, koska joka liikkeen viimeinen sarja näyttää kutakuinkin tällaiselta touhulta. Liikkeitä tulee kuitenkin joka treenissä 8 tai 10 kappaletta, eikä mitään ole tarkoitus jättää kesken.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti