torstai 27. elokuuta 2015

Ulkoasu ja asenne uusiksi

Avovaimoni Minna muutti hieman blogin ulkoasua, koska mielestämme aiempi tyyli oli ehkä hieman silmille hyppivä, eikä välttämättä ole kaikkien mieleen. Tykkään paljon punaisesta väristä, mutta jos koko tausta on tummanpunainen, se saattaa olla ärsyttävän näköinen monen mielestä. Nyt mennään vähän neutraalimmalla tyylillä, edelleen kuitenkin punaisen värin ollessa mukana. Leveyttä on tullut lisää, jotta voin jatkossa laittaa kuvat isompina. Monessa tilanteessa isoltakin näytöltä katsottaessa kuvat saattavat jäädä turhan pieniksi, eikä niitä saa tarpeeksi isoksi muuta kuin avaamalla kuvan alkuperäisessä koossaan. Jos ulkoasussa on jotain parantamisen varaa, kommentteihin voi jättää toiveita tai jos joku sivulla oleva systeemi olisi toivottua muuttaa, niin sellaistakin voi ehdottaa.

Minna lupasi myös ottaa jatkossa valokuvia järjestelmäkamerallaan ja saa varmasti aikaan parempia kuvia kuin minä. Itselläni on iPhone 4s puhelin kamerana enkä aina jaksa keskittyä kuvien ulkoasuun kovin paljoa. Edellinen asunto oli muutenkin todella heikko kuvauspaikka, koska luonnonvaloa ei tullut sisään mistään kunnolla. Nykyinen asunto on huomattavasti valoisampi päiväsaikaan eikä täällä ole enää niin ahdastakaan. Minna osaa jo melko hyvin kuvata, joten parempaa laatua on todennäköisesti tiedossa.

Jatkossa koitan olla myös aiempaa positiivisempi ja optimistisempi. Olen välillä turhan ärtynyt ja vihainen tiettyjä asioita kohtaan, mutta eipä asioista kitiseminen tee muuta kuin pahentaa oloa. Olen sentään huomannut olevani iloisempi asioiden suhteen, enkä ota kaikkea enää niin vakavasti. Tällaista asennetta täytyy jatkossa tuoda enemmän esille täällä blogissakin ja yrittää nauttia elämästä kaksin käsin. Enkä halua olla vegaani, jonka kaikki muistaa ärsyttävänä tyyppinä, joka vain valittaa joka asiasta. Toivon, että minut muistetaan ystävällisenä ja avuliaana, mitä perusluonteeltani olenkin. Toivon pystyväni jossain vaiheessa tekemään veganismin kautta hyviä asioita ja mahdollisesti yhteistyötä erilaisten kumppaneiden kanssa. Kukaan ei kaipaa hommiin mukaan hankalaa kitisevää vegaania, vaan jonkun, joka tuo asioita esille positiivisemmassa valossa.

Tällä viikolla olen pitänyt vaihteeksi kevyen viikon (-30% treenipainot), joten sen ihmeempää ei itse harjoittelusta ole kerrottavaa. Alkuviikko meni taas hieman puolilla valoilla, mutta nyt loppua kohden olo on parantunut huomattavasti ja olen vieläpä ehtinyt nukkua normaaliin tapaan pitkiä yöunia. Maanantaina lähdetään taas täysillä akuilla jatkamaan samaa ohjelmaa.

Turun Vegekaupasta saa tällaista nykyään! Jauhe on sekoitus herne- ja soijaproteiinista ja on muuten tosi hyvää.

Tätä jauhetta en ole vielä testannutkaan. Käytiin Turussa tällä viikolla, joten Vegekaupasta lähti mukaan kaikenlaista. Ja nykyinen kauppias on tosi mukava ihminen!
Olen melko tyytyväinen tämänhetkiseen kuntoon. Tuosta kun nappaa ensi keväänä 10-12 kiloa pois, niin eiköhän erottuvuus ole kohdillaan.

Selkä on hyvä, pakko se on itsekin todeta. Olkavarret menevät vielä tänä vuonna priorisointiin, jos niitäkin saisi vielä hieman kasvatettua ennen ensimmäisiä kisoja.

6 kommenttia:

 1. Toi Riot -prodejauhe maistuu ihan piparkakuilta. Ei valittamista. :)

  VastaaPoista
 2. Oi, mikä prode! Harmi vain etten löytänyt kuin E-Bay:sta, mutta täytyy kyllä tilata :) Hyvästi Fastin paskalaatuiset soijaproteiinit. Ootko kokeillut muita makuja kuin Banoffee? Miltä maistui? Et sattus ite tietää, saako sitä tilattua Suomesta, kun en ite löytäny paikkaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) joo, tää on tosi hyvää (maistu piparilta ja banaanilta) ja Vegekaupan kilohinta on tasan 20 euroa. Strengthshop myy näitä Euroopassa ja käsittääkseni ovat ite tän tuoteryhmän kehittäjiä. Riotin tuotteet on kaikki vegaanisia :) luulen, että Vegetukun tulevassa verkkokaupassa näitä on tarjolla, mut voin vielä kysyä asiasta ku oon Vegekaupan kans jotain pientä kehittelemässä.

   Muita makuja en vielä ole maistanu. Just vasta sain tietää että tämmösiä on edes olemassa :P mahdollisesti BCAA:ta saattaa saada myöhemmin Suomesta.

   Poista
  2. Psst!

   Vegekaupasta saa tosiaan tuota proteiinia banoffeen lisäksi myös appelsiinisuklaata ja cappuccinoa. :)

   Poista
  3. Joo, olisi tosi kiva jos kysyisit. :) En viitsisi tehdä yhden proden takia e-bay-tiliä ja paypal-tiliä. Mut kuulostais tosi lupaavalta..

   Minnajana, mulle alkaa o.lla Turku vähän liian kaukana :'D 500 km on turhan pitkä hakumatka proteiinille. Ja maut kuulostaa kyllä hyviltä, mutta oon niin jokapaikanallerginen/yliherkkä, että saan vaan ihailla noita purkkeja. Bananoffeessa ei käsittääkseni oo mitään, jota en voi syödä. :)

   Poista